Utleie av studio + oppdrag

Utleie av Studio

Våre store og flotte studioer med tilleggslokaler og kjøkken er tilgjengelig for utleie. Vi leier ut både til enkeltarrangementer og på uke- og månedbasis der det ikke kolliderer med egen virksomhet. Begge studioer er utstyrt med topp lydanlegg, 8 kanals lydmixer, CD spiller, mikrofoner (trådløst og vanlig), lys, sceneelementer, Petrof P 100 I piano og bakteppe. På kjøkkenet kan man koke kaffe og lage enkle retter. Et mindre oppholdsrom har flatskjerm og DVD spiller. WiFi er installert, og i tillegg er det mulig å etablere en rekke datalinjer med høyhastighets bredbånd.
Lokalleie vil inkludere strøm, varme, renhold. Leie av piano og utstyr kommer i tillegg. Leien inkluderer ikke stemming av piano. Leiepris vil variere for helg, hverdager, frekvens og antall brukere. Ring oss for nærmere info.

Ta kontakt med oss på mail post@danz.no eller telefon 93035165

Oppdrag

Vi påtar oss oppdrag for private, institusjoner, konferanser og kulturarrangementer. Vi skreddersyr etter tema eller inngår i andres bidrag. Ta kontakt med oss for nærmere samtale om tid, sted, priser og omfang.