Studioer

Lillehammer Dansesenter:

Sommeren 2010 flyttet vi inn i nye lokaler i Brubakken 2., midt i Lillehammer sentrum. Mange Lillehamringer vil huske egen oppvekst og danseundervisning hos Randi og Kåre Berg nettopp i disse lokalene. Vi synes det er ekstra hyggelig å kunne videreføre denne tradisjonen og historien.
Lillehammer Dansesenter består av 2 topp moderne dansestudioer og kontorer for ansatte. I tilknytning til studioene finner du oppholdsrom med Wi-Fi, skiftegarderobe og fellesarealer med resepsjon, skohyller, kaffemaskin og to toaletter.

Studio 1 er lyst og stort.

Studio 1 er på 130 kvadratmeter og Studio 2 på 100 kvadratmeter. De er begge utstyrt med Harlequin Dance Floor, Harlequin Wall Mounted Barres, Turbosound høytalere / PA system med 8 ch. Soundcraft lydmixer.

Gjøvik Dansesenter:

I høsten 2013 flyttet vi inn til våre egne lokaler på Fastland (gamle Spensthuset). Fastland ligger 10 min fra Gjøvik skysstasjon og er knyttet til den flotte utendørsarenaen, med svømmebasseng, tennisbane, alpinanlegg, strandvolleyball o.s.v.
Dansestudioet er 150kvm med sportsgulv, speil langs to sider, musikkanlegg og barrer. Vi har vårt eget koselige resepsjonsområde og flotte garderober.

Oppholdsrommet har flatskjerm, bøker, DVD’er og WiFi

Er du elev kan du komme rett fra skolen, gjøre lekser eller treffe venner. Er du foreldre eller ledsager kan du ta en kopp kaffe, treffe andre foreldre og elever, lese aviser eller se på arkivbilder mens du venter på dine håpefulle.