Semester nyheter

MINI VÅRKURS – kun på Lillehammer

Synes du at sommerferien uten dans starter litt for tidlig?? Her er et mini-vårkurs i jazzballett og hiphop på 5 mandager frem til skoleferien starter!  Du får 2 timer pr mandagskveld – hiphop og jazzballett for kr.1000,- (10 klasser totalt).  Send påmelding til post@danz.
Her ser du programmet for kurset: MINI-VÅRKURS-18

SOMMER DANCECAMP !

Som alle tidligere år, tilbyr vi 2 uker med dans i skoleferiens første og siste uke.  Mai Elin Løkken og Jomo Silveira underviser i modernedans, kreativedans, flashmobs og hiphop/breakdans.  Her blir det full fart fra morgen til kveld – påmelding er åpen på post@danz.no (kun på Lillehammer p.g.a. lokaler ikke er tilgjengelig i juni på Gjøvik).
Klikk her for info:  Summer Camp Flyer 2018

JAZZBALLETT OG HIPHOP FOR VOKSEN

Dette er et parti både for deg som har danset før og for deg som ønsker å prøve deg på dans i litt eldre alder. Vi blander jazzballett og hiphop sammen som gir en spennende og annerledes time med mye variasjon. I løpet av 10 uker vil du mestre flere øvelser og kombinasjoner.
God trening for både kropp og sjel og passer for alle fra 20år og oppover.
Kurs oppstart: tirsdag 16.januar kl.19:45-20:45

DANZ+

Dette er en nyhet vi har gledet oss til å presentere!
Er du godt voksen og glad i å danse og bevege deg? Da er denne timen for deg!

Her vil vi holde en time fylt med fin musikk, danseglede og bevegelser for å fremme helsen, både for kropp og sjel.

Tirsdager kl. 13:30–14:30 (Oppstart 16. januar)
Pedagog: Solveig Marie Husevåg – jazzballett og klassisk ballett.
Pris: 1500,- for 10 uker

Påmelding og mer info: www.danz.no eller post@danz.no

Sommer DanceCamp er åpen for påmelding!  Sikre deg plass på en eller begge uker i sommer!
Bruk påmeldingssiden på www.danz.no

Våravslutninger på Gjøvik Kino og Kulturhus og Maihaugsalen på Lillehammer!

En sikker vårtegn er våre elevforestillinger med hundrevis av dansende barn!  Sikre deg billett/dagspass til en eller alle forestillinger:)
Gjøvik:  www.gjovikkulturhus.no
Lillehammer: www.ticketmaster.no

Spennende workshop helg med Romeo og Julie forestilling!!

Gå ikke klipp av disse 3 workshops.  NasjonalballettenUNG, Kingwings og Meraki Voguing kommer til Lillehammer Dansesenter på lørdag 25.mars.  Aldersgrense er 13år.  Send en epost til post@danz.no snarest for å sikre plass.
Vi anbefaler at alle kjøpe billett til Romeo og Julie i Maihaugsalen på søndag 26.mars kl.1800.  Elevpris:  kr.195,- inkl.billettavgifter.    Vi gleder oss!!!!

Workshop_2017 NEW

Nytt semesterstart!!

Velkommen igjen til vårsemester som begynner både på Gjøvik og Lillehammer mandag 9.januar.  Sjekk timeplanen på www.danz.no/timeplan og send en epost til post@danz.no dersom du vil bytte kurs eller danse mer.  Første timen er en prøvetime for alle nye elever, men bindende påmelding fra og med andre oppmøte!
Du kan også ta med en venn til første timen hvis du vil.  Hjertelig velkommen!!

lysbilde1

Vinterbarn Danser 25års jubileums forestillinger nærmer seg!!
Billettsalget starter 1.november på www.ticketmaster.no

25-a%cc%8ar_2_ticketmaster

Vi inviterer til en sy og rekvisitt verksted i forbindelse med våre 25år jubileum forestillinger 3+4.desember! 

lysbilde1

NY AUDITION FOR NYSTARTET HIPHOPCREW PÅ GJØVIK – meld deg på!

AUDITION DanzCrew_liten fil

HØSTSEMESTER OPPSTART!!!

Vi er klare for en spennende sesong og starter opp alle kurs både på Gjøvik og Lillehammer i uke 34.  Flere kurs er fulle, men ta kontakt snarest dersom du lurer på noe.  Husk at alle elever må melde seg på ønsket kurs for å sikre plass!

Vi skal feire skolens 25 års jubileum til vinteren og inviterer alle elever til 4 forestillinger på Maihaugen 3+4.desember.  Flere overraskelser – følg med !!!

I tillegg til mange nye dansere i Dance Project og DANZcrew,  har vi startet eget DANZcrew på Gjøvik og gleder oss til å komme i gang.
Neste uke er Sommer DanceCamp med 50 barn i alderen 6-13 år som skal delta:)

19 0IMG_645600 24 0_MG_673800 10 0IMG_6318

SESONGEN ER OVER…

Tusen takk til alle våre elever på Gjøvik og Lillehammer for 5 fantastiske forestillinger!!  Dere strålte av danseglede og vi er så stolte av dere.
Nå er Dansesenteret stengt for undervisning frem til Sommer DanceCamp i uker 25 + 33.
Høstsemesterets timeplan er klart til mandag 9.mai.  Påmeldingen åpner 16.mai.  Oppsigelsesfrist 15.mai.  Husk at alle som ønsker å fortsette til høsten, må melde seg på ønsket kurs!!
Auditions for vår DANZcrew og Dance Project ungdomskompanier er på 6.og 7.juni kl.17:00-19:30.  Påmeldingsfrist 3.juni.  Begge auditions holdes på Lillehammer Dansesenter, Brubakken 2.

Audition 16DP 3

VÅRAVSLUTNINGER SNART!!

Vi inviterer til to forestillinger på Gjøvik Kino og Kulturhus på lørdag 23.april kl.1500 + 1800.  Billetter på www.gjovikkultursenter.no
På Lillehammer skal vi ha 3 forestillinger på Maihaugen på søndag 1.mai kl.1400, |600 + 1800.  Billetter på www.billettservice.no
Hjertelig velkommen!!!

IMG_0347IMG_5330Nett__DSC0216

VINTERFERIE OG PÅSKEFERIE

Dansesenteret på både Gjøvik og Lillehammer er stengt i vinterferie (uke 9) og i påskeferie (uke 12).  Riktig god ferie!!!

Vinterferie0864.jpg-for-web-normal

Tusen takk til alle elever og ansatte for 6 fantastiske forestillinger!  Vi er så stolte av dere.  Nå er Dansesenteret stengt for undervisning frem til Vårsemester begynner.

På Gjøvik er oppstarten i uke 1 og på Lillehammer starter vi i uke 2.  Husk å si fra så tidlig som mulig dersom du vil bytte kurs.

Riktig god jul og godt nytt år!!!

xmaswinter4

VINTERBARN DANSER forestillinger nærmer seg og vi gleder oss til å møte alle elever til to skikkelig dansehelg.  Først på Fyrverkeriet kulturhus på Raufoss den 29.november og helgen etter på Maihaugen, Lillehammer.

Raufoss-litenMaihaugen-liten

SYVKERKSTED !!!

Vi inviterer foreldre og de eldste elever til en skikkelig syverksted på Lillehammer Dansesenter følgende datoer:  31.okt/1.nov. og 7+8.nov. kl.10:00-16:00
Vi skal klippe, lime, male og sy kostymer til våre forestillinger Vinterbarn Danser!
Ta med deg saks, knappnåler, målebånd og symaksin hvis du ha – vi har masse som skal lages og håper at mange kan komme – enten 1 time eller fler!   Vi serverer kaffe og kringle.

Lysbilde1

SALSA WEEKENDKURS !!!

Har du lyst til å lære salsa er sjansen her nå!  Meld deg på dagskurs søndag 25.oktober kl.1300-1600.  Vår salsainstruktør Jomo Silveira (Rio, Brasil) lover et kurs med heftig rytmer, mye moro og masse dans!!
Påmeldingsfrist: 21.oktober til post@danz.no  – Hjertelig velkommen!

Salsakurs invitasjon

Snart ønsker vi alle nye og gamle elever velkommen tilbake etter sommerferien og vi gleder oss til en ny semester med mange nye tilbud!  Sjekk ut vår timeplan og husk å melde deg på før første timen!  Noen kurs er allerede fulle så ta kontakt dersom du ikke få plass så finne vi en løsning på det.
Dance Project kompani audition er på torsdag 27.august kl.2000-2100 på Lillehammer Dansesenter.  Husk at påmelding på forhånd er nødvendig til post@danz.no innen onsdag 26.august.
Hvis du går i 10.klasse eller er eldre, kan du melde deg på.
Hvis du går i 9.klasse kan du melde deg på audition for å få litt erfaring, men du vil ikke bli vurdert til kompaniet.  Hjertelig velkommen uke 35!!
 Audition 15
Vi takker for vårsemester, fine forestillinger og markeringen av Dansens Dager.  Skolen er stengt frem til Sommer DanceCamp i uker 26, 27 og 33.  Høstsemester starter på mandag 24.august (uke 35).  Riktig god sommer ønskes alle våre elever, foresatte og ansatte!
_DSC0389_2 IMG_0345 IMG_0347
Vi gleder oss til Dansemaraton start på lørdag 17.april i Gjøvik Kino og Kulturhus!  To forestillinger kl.1500 og 1800 – billetter på www.gjovikkulturhus.no
P1080345
Samarbeidsprosjekt med Lillehammer Symfoni Orkester på søndag 18.april!
Vårkonsert
Våre flinke dansepedagoger Jomo og Benedikte er ute på miniturne denne uken (16) og presentere denne forestilling til glede for de gamle.  Kanskje du kjenner en bedrift som ønsker besøk også??
Skal vi danse-1 copy
Årets Sommer DanceCamp skal være i uke 26,27 + 33 kun på Lillehammer.  Påmelding åpner på mandag 13.april – første mann til mølla!!  Velkommen til en uke (uker) fylt med dans og gøy aktiviteter!!
DANCECAMP 2015 facebookDANCECAMP bakside facebook
Det nærmere seg vårsemester avslutning og forestillinger på både Gjøvik og Lillehammer.  Se under Forestillinger for mer informasjon.  Påmelding for nye elever til høstsemester 2015 åpner den 16.juni.  Velkommen!
387594_247832201954159_2000158070_n
Dansesenteret på både Gjøvik og Lillehammer holde stengt i vinterferie uke 9.  Riktig god ferie alle sammen!
vinterferie
Vi tar juleferie fra lørdag 20.desember til og med søndag 4.januar.  Påmelding er åpen – bruk våre påmeldingssiden.  Du vil motta en ordrebekreftelse når påmeldingen er i orden.  Vi sees uke 2!
JULE Annonse 2014 1
Har du kjøpt billett til Vinterbarn Danser forestilling?  Det er lurt å gjøre for å unngå køer og da slipper alle forventningsfulle elever å vente også!!  Billetter kjøpes på www.gjovikkultursenter.no eller www.billettservice.no  Hjertelig velkommen!!
Winter Wonderland Gjøvik small  VB14 Maihaugen small (2)
Det er snart Vinterbarn Danser forestillinger på Gjøvik og Lillehammer og de markere slutten av høstsemester.  Timeplanen for vår 2015 er snart klar og vil bli lagt ut innen plassoppsigelsesfristen den 15.desember.  Elever som har danset i høst trenger ikke å melde seg på nytt – alle går automatisk videre til vårsemester.  Dersom du vil bytte gruppe må du gjør dette selv via vår påmeldingssiden.  Påmelding for nye elever åpner den 15.desember.  Hjertelig velkommen til et nytt vårsemester som begynner i uke 2.
20121125_vinterbarn4_0743new
Årets Dølajazz parade nærmer seg på lørdag 18.oktober.  Bli med og danse gjennom Lillehammer sentrum – det er kjempe gøy!
Oppmøte på Dansesenteret kl.12:15.  Da øves det inn dansen sammen med Jomo.  Paraden starter fra Sigrid Undsets plass kl.13:00 og er tilbake til samme sted kl.13:30.
Kler deg i fargerike klær og ta med en paraply!!
Vi sees.
Nett_jazzparade005_4557624a
Vi er over halvveis i semesteret etter at våre elever fra Gjøvik og Lillehammer tok seg en velfortjent høstferie.
Informasjon om Vinterbarn Danser forestillinger med program, kostymer og vakt o.s.v. kommer snart.  Sett av datoene enn så lenge!
29.november på Gjøvik Kino
6 + 7.desember på Maihaugen
høstferie
Velkommen til høstsemesteret 2014 med oppstart på Gjøvik uke 34 og på Lillehammer uke 35.  Vi gleder oss til å treffe alle sammen igjen og ønsker spesielt velkommen til nye elever!
Trenger du nye dansesko eller danseklær kan du kjøpe det hos oss på Lillehammer Dansesenter på lørdag 30.august.  Informasjon om tidspunkter blir utdelt på første treningen.  Vi sees!

00 10 0IMG_631819 0IMG_6456