Prosjekter

I Strian Straum

4 av våre dansere var med å skape en magisk forestilling i Bård Breiviks steinhage ved Lillehammer Kunstmuseum, og senere i tjernet i Søndre Park.  Silje Onstad Hålien ,fra blant annet FRIKAR koreograferte og skapte en spennende og annerledes forestilling der både steinelementer og vann ble tatt i bruk. Over 200 mennesker overvar forestillingen . Musikken ble skapt av Øyonn Groven Myhren (vokal, basslangleik og lyre) og Tomas Nilson, fra blant annet SISU) på ulike perkusjonsinstrumenter. Vi takker Dance Project for både innsats og strålende utførelse.

BB2010

Festforestilling Bjørnson 2010
Et utvidet Dance Project kompani var med på å gjøre den Nasjonale Markeringen for Bjørnstjerne Bjørnsons død til en fest den 15 mai 2010. Kompaniet var for anledningen utvidet med tidligere elever, Hedvig Bang som ble uteksaminert innen danseutdanning ved Kunsthøgskolen i Oslo i 2011 og Line S. Rønningen som studerer ved toppsidrettsenteret i Oslo. I forestillingen medvirket forøvrig Edvard Hoem, Shabana Rehman, Herborg Kråkevik, Morten Jostad, Ine Hoem, Jo Skaansar, Ola Kvernberg , Inge Eidsvåg, Tom Remlov m.fl. HM Dronningen var også tilstede sammen med inviterte gjester og publikum.

GD jubileum

Festforestilling i Maihaugensalen i 2012 for feire avisen GD’s sitt jubileum. Dance Project bidro med to koreografier, den ene koreografert av Ingvild Vaagsether og den andre var et samarbeid med Navid og Andreas Ljones. Resultatet ble både nervepirrende, spennende og estetisk flott, godt hjelpet av fantastisk lys og lysbilder!

Bilder fra flere prosjekter de siste par år.:

Bilder fra tidligere prosjekter