Events

Dansesenterets faglig utdannede og profesjonelle koreografer skaper koreografier til forskjellige formål. Vi kan produsere små og store forestillinger, på profesjonelt -og amatørnivå. Vi skreddersyr etter deres ønske. Det er også mulig å leie våres ferdig koreograferte forestillinger.

Her er våres showcase:

Skal Vi Danse?

Forestillingen handler om en trist mann som føler han mangler noe i sitt liv, inntil han finner sine gamle dansesko. Han begynner å huske gamle og gode minner idet han tar skoene sine på. Disse minnene tar konkret form da han plutselig møter en flott kvinne med grasiøse bevegelser, og gleden stråler ut av ham. Paret vil ta deg med på en dansereise gjennom forskjellige sjangre, som elegant cha cha,  morsom sving og varme latinske rytmer!

Stilart: Par Dance/Ballroom
Dansere: 2 profesjonelle (mann og kvinne)
Varighet: 33 min.

Burlesque

En oppsetting med mye stil og energi. Stykket utvikler seg fra å være mystisk og seigt til masse fart og humor. Egner seg godt for arrangement som ønsker et innslag som løfter stemningen til et nytt nivå.

Stilart:
Varighet: 5-6 minutter.
Dansere: 3-10

Gatsby Fest

Dette stykket kombinerer mange ulike dansestiler som jazz, lyrisk jazz, hiphop og house. Et nummer med høyt energinivå hele veien, tøffe kostymer og masse dans. Egner seg godt til festive arrangementer.

Stilart: Variert
Dansere: 10
Varighet: 4 min.

Heksedronningen

Denne dansen handler om en heksedronning som med sine to onde hjelpere hersker over riket hun har beseiret. I løpet av stykket blir hun utfordret av 3 snille alver som har som mål å få landet sitt tilbake. Det er mye teater i dansen og det hele er veldig eventyrlig med flotte kostymer og norsk folkemusikk. Denne dansen egner seg best utendørs i norsk natur, men kan med litt justeringer tilpasses til å fungere innendørs. Egner seg godt til arrangementer med norsk kultur og tradisjon som tema. Det er mystisk, vakkert, spennende og litt skummelt.

Stilart: Teater dans
Dansere: minst 6.
Varighet: 15 minutter

Urban Flow

Den moderne hverdag er travel og klokken tikker. Mange klarer ikke å følge med… Men på gata finner man en talentfull hip hop gang, som kan vise deg en måte å takle presset med glede og stil! Feel the flow!!!

Stilart: Hip Hop
Dansere: DANZcrew
Varighet: 5 min.

Rocka damer

Dette stykket er fullt av energi, råhet og fart. Stykket passer perfekt hvis du ønsker å tilføye råhet og dansere med attitude til programmet.

Stilart: Jazz/ Rock
Dansere: 7-10
Varighet: 5 min.

FLASH MOBS

En flash mob er en gruppe mennesker som samles på et offentlig sted, og felles utfører en usedvanlig og ofte morsom handling, for deretter å spres igjen. Våre elever står alltid klare til en danseoverraskelse og vi garanterer dere en innholdsrik opplevelse.

Stilart: Etter ønske
Dansere: Etter ønske
Varighet: Etter ønske